Flex Resor International AB

Skåne län

Information

Flex Resor International AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Flex Resor International AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flex Resor International AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Flex Resor International AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-09-13.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flex Resor International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6111179.

Malmö arbetar för att företag som Flex Resor International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flex Resor International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva in- och utrikes personbefordran med i huvudsak flyg, tåg, båt och biltransporter. Bolaget skall även bedriva flightconsulting reklam och annonsering för inter- nationella flygrutter, försäljning och förmedling av resecheckar och valuta, ävensom äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flex Resor International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flex Resor International AB och det är följande personer, Malm, Tommy Albert som är född 1944 och har titeln VD, Malm, Tommy Albert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gruvstad, Jan Anders som är född 1948 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Flex Resor International AB är 556245-0014.