Midelfart Sonesson AB

Skåne län

Information

Midelfart Sonesson AB är ett företag som finns i Malmö. I Midelfart Sonesson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Per Olov Lennart som är född 1961 och har titeln Extern firmatecknare, Åsberg, Peter Sven-Eric som är född 1966 och har titeln Extern VD, Norvik, Harald Johan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bohlin, Otto Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Midelfart, Celina som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sandberg, Sven Birger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamotWester, Bengt Johan som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Midelfart Sonesson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Midelfart Sonesson AB på telefon 040-6018200.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag utveckla och marknadsföra hälsoprodukter, innefattande läkemedel och biotekniska produkter, naturläkemedel och kosttillskott, egenvårdsprodukter, hälsolivsmedel samt relaterade produkter, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Midelfart Sonesson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Midelfart Sonesson AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Midelfart Sonesson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Midelfart Sonesson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Midelfart Sonesson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Åsberg, Peter Sven-Eric Firman tecknas i förening av -Svensson, Per Olov Lennart -Åsberg, Peter Sven-Eric Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Midelfart Sonesson AB har 556241-5322 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.