Bengt Modig Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Bengt Modig Trading Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Bengt Modig Trading Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Modig Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Bengt Modig Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bengt Modig Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Modig Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bronsyxeg. 8 B, 213 75, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-210245.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Bengt Modig Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Modig Trading Aktiebolag har idag 556241-5306 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bengt Modig Trading Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med byggnadsmaterial samt konsult- tjänster i samband därmed, ävensom bedriva handel med förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Bengt Modig Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Modig, Elisabet Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Modig, Bengt Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Modig, Inga Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .