Briljant Ekonomisystem Väst AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Briljant Ekonomisystem Väst AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Briljant Ekonomisystem Väst AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Briljant Ekonomisystem Väst AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556241-5132.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Briljant Ekonomisystem Väst AB på följande adress Morkullev. 72, 237 36, Bjärred.

Briljant Ekonomisystem Väst AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Briljant Ekonomisystem Väst AB så sitter följande personer i styrelsen: , Strandberg, Ulf Arvid som är född 1942 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av data- tjänster, datorutrustning, datatillbehör, datasystem, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.