Trimmax Aktiebolag

Skåne län

Information

Trimmax Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Trimmax Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alfredsson, Jan Olof Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rank Alfredsson, Rosmarie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trimmax Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Trimmax Aktiebolag på telefon 040-388660.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av kemisk- tekniska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Trimmax Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Trimmax Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Trimmax Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Trimmax Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trimmax Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Trimmax Aktiebolag har 556241-5017 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.