Dillon Deals Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dillon Deals Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Dillon Deals Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1984-03-08 så skapades Dillon Deals Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Dillon Deals Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Dillon Deals Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556241-0869 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Dillon Deals Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Dillon Deals Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-510400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dillon Deals Aktiebolag är Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Kantoft, Jan Oskar som är född 1977 och har titeln Suppleant, Hansen, Annika som är född 1980 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .