VINGOURMET SWEDEN AB

Skåne län

Information

VINGOURMET SWEDEN AB är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som VINGOURMET SWEDEN AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VINGOURMET SWEDEN AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

VINGOURMET SWEDEN AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-03-12. Men sedan 1996-01-01 så har VINGOURMET SWEDEN AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VINGOURMET SWEDEN AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-136612.

Malmö arbetar för att bolag som VINGOURMET SWEDEN AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VINGOURMET SWEDEN AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva handel med vin och andra drycker, konsultation avseende vin och andra drycker samt annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VINGOURMET SWEDEN AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VINGOURMET SWEDEN AB och det är följande personer, Ringdahl, Björn Carl Christian som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ringdahl Szemberg, Ewa som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lundberg, Anders Filip som är född 1976 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VINGOURMET SWEDEN AB är 556240-6628.