Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulla Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag på telefon 0431-15251.

Bolaget ska förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig eller en av dem i förening med -Larsson, Ulla Cecilia -Mauritzson, Per Ingemar

Ringcentralen i Tingsryd Fastighets Aktiebolag har 556240-3633 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.