Stilinvest Aktiebolag

Skåne län

Information

Stilinvest Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Stilinvest Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lomholt, Stig Ragnar som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Lomholt, Kerstin som är född 1933 och har titeln Suppleant, Henriksson, Johan Fredrik som är född 1970 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stilinvest Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stilinvest Aktiebolag på telefon 040-499873.

Bolaget skall köpa, sälja och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter, bedriva import- och exporthandel med skyddsutrustning, verktyg och maskiner samt med tillbehör och reservdelar därtill samt med livsmedel, vidare bedriva konsultverksamhet inom dessa områden.

Idag är Stilinvest Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stilinvest Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Stilinvest Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stilinvest Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stilinvest Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Stilinvest Aktiebolag har 556240-2213 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.