Harry&Mikaels Mur&Kakel AB

Skåne län

Information

Harry&Mikaels Mur&Kakel AB är ett företag som finns i Malmö. I Harry&Mikaels Mur&Kakel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Dahlqvist, Catharina Bernice som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalqvist, Harry Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Harry&Mikaels Mur&Kakel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Harry&Mikaels Mur&Kakel AB på telefon 046-150070.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet avseende murning, gjutning och kakelarbeten samt bokföringsverksamhet och digital- fotografering och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Harry&Mikaels Mur&Kakel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Harry&Mikaels Mur&Kakel AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Harry&Mikaels Mur&Kakel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Harry&Mikaels Mur&Kakel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Harry&Mikaels Mur&Kakel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Harry&Mikaels Mur&Kakel AB har 556238-6069 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.