Nivalis Aktiebolag

Skåne län

Information

Nivalis Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Nivalis Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Tord Emil Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Hanna Gunvor Anita som är född 1932 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nivalis Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nivalis Aktiebolag på telefon 070-5818081.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och förmedla köp och försäljning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nivalis Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nivalis Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nivalis Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Nivalis Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nivalis Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Hanna Gunvor Anita -Nilsson, Tord Emil Göran

Nivalis Aktiebolag har 556238-5863 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.