Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1984-02-03 så har Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kärleksg. 1, 211 45, Malmö. Vi ni istället prata med Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag så kan ni göra det på 040-236020.

Bolaget skall driva sjukgymnastik och friskvård samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Gustafsson, Susanne Margaretha som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Mats Åke som är född 1962 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Mats Åke -Gustafsson, Susanne Margaretha .

Davidshall Sjukgymnastik och Friskvård Aktiebolag har 556238-4452 som sitt organisationsnummer.