Brorman Fastigheter AB

Skåne län

Information

556236-1625 är organisationsnummer för bolaget Brorman Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brorman Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Brorman Fastigheter AB finns i.

Brorman Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1983-11-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brorman Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Brorman Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brorman Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Brorman Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 040-6606450 eller genom brev på följande adress:
St. Nyg. 61, 211 37, Malmö

Bolaget skall bedriva förvaltning av fast och lös egendom, konsultations- och förmedlingsverksamhet inom fastighetsområdet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brorman Fastigheter AB och det är Brorman, Martin Oscar som är född 1975 och har titeln VD, Brorman, Martin Oscar som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorman, Torbjörn Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Lars-Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Larsson, Paul Nils-Göran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Persson, Alf Tomas som är född 1953 och har titeln SuppleantHansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,