Max Jenisch AB

Skåne län

Information

556235-9025 är organisationsnummer för företaget Max Jenisch AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Max Jenisch AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Max Jenisch AB finns i.

Max Jenisch AB har varit registrerat sedan 1983-11-09 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Max Jenisch AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Max Jenisch AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Max Jenisch AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jenisch, Gert Max -Jenisch, Gert Rikard -Jenisch, Hans Carsten

Vill ni komma i kontakt med Max Jenisch AB så kan ni göra det på telefon genom 040-160025 eller genom brev på följande adress:
Linnég. 141, 216 18, Limhamn

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet inom Glas och porslinsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Max Jenisch AB och det är Jenisch, Gert Rikard som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jenisch, Hans Carsten som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jenisch, Gert Max som är född 1925 och har titeln Suppleant, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,