Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556235-5395.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-221570 alternativt besöka eller skicka post till Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag på följande adress Stefan Löfvings v. 7, 239 31, Skanör.

Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Föreningstjänst i Malmö Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Anderberg, Ingegärd Lillemor som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning av lotteri- och sportpriser ävensom idka därmed förenlig verksamhet.