Maria Magnusson Invest AB

Skåne län

Information

Maria Magnusson Invest AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Maria Magnusson Invest AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Maria Magnusson Invest AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-03-02.

Maria Magnusson Invest AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-10-24. Men sedan 1998-01-01 så har Maria Magnusson Invest AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Skeppsbron 2, 211 20, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maria Magnusson Invest AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-78030.

Malmö arbetar för att företag som Maria Magnusson Invest AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Maria Magnusson Invest AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva köp, försäljning och förvaltning av värdepapper och fastigheter, internetrekrytering samt handel med konst och smycken ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Maria Magnusson Invest AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maria Magnusson Invest AB och det är följande personer, Magnusson, Suzanne Maria som är född 1951 och har titeln VD, Magnusson, Suzanne Maria som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Joen Karl Gustaf som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Maria Magnusson Invest AB är 556234-8309.