Retro Mobil Aktiebolag

Skåne län

Information

Retro Mobil Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Retro Mobil Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bremer, Anders Knut Östen som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lustig Bremer, Britt-Inger som är född 1957 och har titeln Suppleant, Pedersen, Eva Christin som är född 1952 och har titeln Revisor, Abakus Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Retro Mobil Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Retro Mobil Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall äga, förvalta och handla med bilar, även auktionera ut bilar, samt bedriva uthyrning av förrådsplatser, ävensom idka därmed förenlig verksmahet.

Idag är Retro Mobil Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Retro Mobil Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Retro Mobil Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Retro Mobil Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Retro Mobil Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Retro Mobil Aktiebolag har 556233-6734 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.