Wihlborgs Bronsdolken AB

Skåne län

Information

Bolagets föremål är att förvärva, förvalta, förädla och avyttra fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wihlborgs Bronsdolken AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Wihlborgs Bronsdolken AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1983-08-04 så skapades Wihlborgs Bronsdolken AB och bolaget är har F-skattsedel Wihlborgs Bronsdolken AB har haft det sedan 1994-01-01.

Wihlborgs Bronsdolken AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-06-06

556232-5919 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Wihlborgs Bronsdolken AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wihlborgs Bronsdolken AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bråhagen, Thomas Bertil -Johansson, Christer Bo Stig eller en av dem i förening med en av -Larsson, Ulla Cecilia -Mauritzson, Per Ingemar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wihlborgs Bronsdolken AB är Bråhagen, Thomas Bertil som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Larsson, Ulla Cecilia som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Mauritzson, Per Ingemar som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Jarl, Anders Jörgen som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Christer Bo Stig som är född 1948 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorSvensson, Folke Torbjörn som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .