Juristfirman Lennart Molander AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva juridisk verksamhet, handel med värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Juristfirman Lennart Molander AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Juristfirman Lennart Molander AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1983-06-27 så skapades Juristfirman Lennart Molander AB och verksamheten är har F-skattsedel Juristfirman Lennart Molander AB har haft det sedan 2000-08-14.

Juristfirman Lennart Molander AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-08-14

556230-5739 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Juristfirman Lennart Molander AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Juristfirman Lennart Molander AB så går det att nå dem via telefon på 040-101550 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Juristfirman Lennart Molander AB är Molander, Fritz Lennart som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Mats Lennart som är född 1966 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .