Crawmator Aktiebolag

Skåne län

Information

Crawmator Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Crawmator Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergkvist, Gunnar Ove som är född 1968 och har titeln VD, Bergkvist, Gunnar Ove som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljedahl, Ulf Peter Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Kjell Åke Harry som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Crawmator Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Crawmator Aktiebolag på telefon 040-350550.

Bolaget skall tillhandahålla ADB-tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Crawmator Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Crawmator Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Crawmator Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Crawmator Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Crawmator Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Crawmator Aktiebolag har 556230-5499 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.