JF Emballage Aktiebolag

Skåne län

Information

JF Emballage Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som JF Emballage Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JF Emballage Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-05-05.

JF Emballage Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-05-25. Men sedan 2001-05-05 så har JF Emballage Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Krusebergsv. 173, 235 94, Vellinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JF Emballage Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-233003.

Malmö arbetar för att företag som JF Emballage Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JF Emballage Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av varor och tjänster inom transportområdet, köpa, utbilda, äga, förvalta, sälja ridsporthästar samt äga och förvalta bolag, fast egendom, värdepapper och patenträtter samt därmed sammanhängande verksamhet.

Firmatecknare för JF Emballage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JF Emballage Aktiebolag och det är följande personer, Fiskbäk, Johnny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fiskbæk, Alexandra Daniela Sabina som är född 1985 och har titeln Suppleant, Clemmedson, Hans Göran Tore som är född 1950 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JF Emballage Aktiebolag är 556229-6094.