Model-Craft Aktiebolag

Skåne län

Information

Model-Craft Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Model-Craft Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Model-Craft Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Model-Craft Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-03-14. Men sedan 1984-01-01 så har Model-Craft Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Förstadsg. 20, 211 31, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Model-Craft Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-71435.

Malmö arbetar för att företag som Model-Craft Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Model-Craft Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med hobbyartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Model-Craft Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Model-Craft Aktiebolag och det är följande personer, Kristoffersson, Anders Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristoffersson, Ove Harry som är född 1931 och har titeln Suppleant, Hahnsjö, Magnus Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Model-Craft Aktiebolag är 556226-4183.