Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag

Skåne län

Information

Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Koksg. 7, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-381531.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag har idag 556225-3871 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av reservdelar och av service främst å industrimotorer samt därmed förenlig verksamhet.

I Bröderna Håkansson Försäljnings Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Håkansson, Per-Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöstedt, John Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Gun Ann-Marie som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöstedt Strandsjö, Agneta K I som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hilner, Lars Göran som är född 1943 och har titeln Revisor, .