Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag är momsregistrerat sedan1983-01-01 och har organisationsnummer 556225-2873.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-978000 alternativt besöka eller skicka post till Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag på följande adress Regementsg. 94 A, 217 51, Malmö.

Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Tele- & Kontors Center TKC Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Holmqvist, Ann Carina som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva agentur- och detaljiströrelse med kontorsmaskiner och telekommunikationsapparater jämte därmed förenlig verksamhet.