Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag

Skåne län

Information

556224-6487 är organisationsnummer för bolaget Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag finns i.

Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-02-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eklund, Jan Bertil -Nilsson, Lena Birgitta

Vill ni komma i kontakt med Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-6701100 eller genom brev på följande adress:
Bronsåldersg. 5, 213 76, Malmö

Bolaget skall bedriva produktion och försäljning av munhygienprodukter, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Te Pe Munhygienprodukter Aktiebolag och det är Nilsson, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln VD, Nilsson, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Jan Bertil som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Flensburg, Christer Edward Georg M som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Mats Åke som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bernt Roland som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Christiansson, Sven Åke som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor