Parfymeri Mitti Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Parfymeri Mitti Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Parfymeri Mitti Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-01-27 så har Parfymeri Mitti Aktiebolag varit registrerat. Idag är Parfymeri Mitti Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Parfymeri Mitti Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ringv. 100, 118 60, Stockholm. Vi ni istället prata med Parfymeri Mitti Aktiebolag så kan ni göra det på 08-4532811.

Bolaget skall bedriva handelsrörelse inom parfymeribranschen jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Bjelfman, Lars Johan Pontus som är född 1967 och har titeln Extern VD, Mörner, Mariana Christina Alexandra som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axén, Nils Tomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemgren, Ulf Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Nackstad, Caj Stenson som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -Bjelfman, Lars Johan Pontus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Parfymeri Mitti Aktiebolag har 556224-5620 som sitt organisationsnummer.