Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556222-1894.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-491080 alternativt besöka eller skicka post till Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag på följande adress Stenkällev. 66, 212 33, Malmö.

Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Jonnas Slankotek & Solarium Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hansen, Tage Egon som är född 1933 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förebyggande hälsovård och uthyrning av solarium samt utöva därmed förenlig verksamhet.