Aktiebolaget Guax

Skåne län

Information

Aktiebolaget Guax hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Aktiebolaget Guax finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Guax tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Aktiebolaget Guax har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Guax har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Guax så kan ni göra det genom att skicka er post till Blidög. 22, 211 24, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-180230.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Aktiebolaget Guax Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Guax har idag 556221-7454 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Guax

Bolaget skall driva handel med verkstadsmaskiner för industriellt bruk samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Guax så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Yxhufvud, Jonas Mikael som är född 1963 och har titeln VD, Axelson, Björn Frithiof som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Yxhufvud, Jonas Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Stålhammar, Siv Ann Christine som är född 1950 och har titeln Revisor, STREB Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .