Hårstället Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Hårstället Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hårstället Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hårstället Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hårstället Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-09-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hårstället Aktiebolag ska trivas.

Hårstället Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva frisörsalong samt härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hårstället Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Hårstället Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Hårstället Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6112088.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Hårstället Aktiebolag är Svensson, Jan Ingvar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindstrand Svensson, Eva Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Adler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Hårstället Aktiebolag har 556220-5277 som sitt organisationsnummer.