Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1982-08-27 så har Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag varit registrerat och sedan 1982-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sånekullav. 4 D, 217 74, Malmö. Vi ni istället prata med Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag så kan ni göra det på 040-269545.

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet, import- och exportverksamhet, PR-verksamhet och reklamproduktion samt därmed förenlig verksamhet vilket innefattar information, opinionsbildning, event och lobbyverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gardestedt, Kaeth Winny Birgitta som är född 1942 och har titeln VD, Gardestedt, Kaeth Winny Birgitta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gardestedt, Leif Gotthard som är född 1937 och har titeln Suppleant, Malmsten, Gunilla Elise som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Infoproduktion Kaeth Gardestedt Aktiebolag har 556219-9991 som sitt organisationsnummer.