Svanströms Repro Center Aktiebolag

Skåne län

Information

556219-2194 är organisationsnummer för företaget Svanströms Repro Center Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svanströms Repro Center Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Svanströms Repro Center Aktiebolag finns i.

Svanströms Repro Center Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-07-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Svanströms Repro Center Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Svanströms Repro Center Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svanströms Repro Center Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svanströms Repro Center Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-960908 eller genom brev på följande adress:
Västmanlandsg. 3, 214 30, Malmö

Bolaget skall bedriva reproverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svanströms Repro Center Aktiebolag och det är Svanström, Jahn Erik Emanuel som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanström, Gudrun Anna Margareta som är född 1940 och har titeln Suppleant, Molested, Jens Fredrik som är född 1974 och har titeln Revisor, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,