Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag

Skåne län

Information

Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jönsson, Inge Göran Ole som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöholm, Jan Folke Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöholm, Lisa Maria som är född 1923 och har titeln Suppleant, Ström, Torbjörn Albert som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag på telefon 040-211400.

Bolaget skall bedriva tillverkning, reparation, konstruktion av och handel med elektriska artiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jönsson, Inge Göran Ole -Sjöholm, Jan Folke Mikael

Instrumentfirman Sjöholm Aktiebolag har 556218-4407 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.