Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556218-0538.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-261531 alternativt besöka eller skicka post till Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag på följande adress Ribersborgsv. 2, 217 53, Malmö.

Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Slottsstadens Eltjänst Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Weibull Hudin, Ingrid Elisabet som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva utförande av och service på elektriska anläggningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.