Inventum Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av och handel med vitvaror och därmed förenlig verksamhet. Bolaget får inrätta filialer, förvärva företag med samma eller liknande ändamål eller förvärva andelar i eller grunda sådant företag, ingå i samarbetsavtal samt vidtaga samtliga åtgärder som främjar bolagets syften.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Inventum Scandinavia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Inventum Scandinavia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1982-04-23 så skapades Inventum Scandinavia AB och verksamheten är har F-skattsedel Inventum Scandinavia AB har haft det sedan 1998-01-01.

Inventum Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556217-0638 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Inventum Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Inventum Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 040-6806090 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Inventum Scandinavia AB är Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hensfelt, Bente Magdalena som är född 1960 och har titeln Suppleant, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .