Visionet Aktiebolag

Skåne län

Information

Visionet Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Visionet Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eklund, Bo Fleming som är född 1943 och har titeln VD, Eklund, Bo Fleming som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Danielsson, Ulv Sive Daniel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Karl Fleming som är född 1971 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Olsson, Anders Joakim som är född 1970 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Visionet Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Visionet Aktiebolag på telefon 040-6116900.

Bolaget skall bedriva projektering och leverans av bildkommunikationssystem, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Visionet Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Visionet Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Visionet Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Visionet Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Visionet Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Eklund, Bo Fleming

Visionet Aktiebolag har 556216-6024 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.