Leif Ekström Måleri AB

Skåne län

Information

556216-2767 är organisationsnummer för verksamheten Leif Ekström Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Ekström Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Leif Ekström Måleri AB finns i.

Leif Ekström Måleri AB har varit registrerat sedan 1982-03-31 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Ekström Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Leif Ekström Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Ekström Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Leif Ekström Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 040-290165 eller genom brev på följande adress:
Kruseg. 24, 212 25, Malmö

Bolaget skall bedriva verksamhet inom måleribranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Ekström Måleri AB och det är Ekström, Leif Erik Jonas som är född 1967 och har titeln VD, Ekström, Leif Erik Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Leif Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekström, Per Martin som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor