Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag

Skåne län

Information

Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1982-03-02. Men sedan 1996-01-01 så har Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Malmö arbetar för att företag som Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall idka forskning, konsultverksamhet och handel inom byggnadbranschen samt bedriva verksamhet inom sportbranchen, däribland verksamhet med tävlingshästar, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag och det är följande personer, Eliasson, Eva Cecilia som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Leif Sture Rudolf som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Building Industry Research and Development, Scandinavia, Aktiebolag är 556215-6538.