Ditt Dagliga Bröd AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva bageri- och konditorirörelse, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ditt Dagliga Bröd AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Ditt Dagliga Bröd AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1982-02-02 så skapades Ditt Dagliga Bröd AB och bolaget är har F-skattsedel Ditt Dagliga Bröd AB har haft det sedan 1994-01-01.

Ditt Dagliga Bröd AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556215-0168 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Ditt Dagliga Bröd AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Ditt Dagliga Bröd AB så går det att nå dem via telefon på 040-492135 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ditt Dagliga Bröd AB är Norrman, Anders Staffan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Sara Camilla som är född 1975 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Malin som är född 1977 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .