Sigma Exallon AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Sigma Exallon AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Sigma Exallon AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Sigma Exallon AB är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556214-7842.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 020-550550 alternativt besöka eller skicka post till Sigma Exallon AB på följande adress Dockplatsen 1, 211 19, Malmö.

Sigma Exallon AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Sigma Exallon AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Karlsson, Håkan Anders Ingemar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Hallberg, Thomas Nils Olof som är född 1962 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och utbildningsverksamhet inom dataområdet, utveckla datasystem och dataprogram, utveckla och sälja datasystempaket och datorer, bedriva handel med varor inom data och teletekniska branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.