Be-Ge Sycenter Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Be-Ge Sycenter Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Be-Ge Sycenter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Be-Ge Sycenter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Be-Ge Sycenter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-11-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Be-Ge Sycenter Aktiebolag ska trivas.

Be-Ge Sycenter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka försäljning och reparationer av symaskiner, försäljning av symaterial jämte ändringssömnad och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Be-Ge Sycenter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Be-Ge Sycenter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Be-Ge Sycenter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-89512.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Be-Ge Sycenter Aktiebolag är Berggren, Bengt Åke Ingmar som är född 1940 och har titeln VD, Berggren, Hans Paul Niklas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Bengt Åke Ingmar som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Anett Madelein som är född 1967 och har titeln Revisor, LOGIC-Husen i Sälen och Båstad Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Be-Ge Sycenter Aktiebolag har 556213-0699 som sitt organisationsnummer.