Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai)

Skåne län

Information

556212-3306 är organisationsnummer för företaget Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) finns i.

Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) har varit registrerat sedan 1981-10-07 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) så kan ni göra det på telefon genom 040-183535 eller genom brev på följande adress:
Ö. Förstadsg. 25, 212 12, Malmö

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse med kinesisk mat som specialitet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sun Continental Aktiebolag (Rest. Shanghai) och det är Wu, Man Hing som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wu, Duc Quyen Linda som är född 1961 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Fogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor,