TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1981-09-10 så har TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Agnesg. 2, 211 33, Malmö. Vi ni istället prata med TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag så kan ni göra det på 040-72590.

Bolaget skall bedriva redovisning, revision, databehandling, kamerala tjänster, konsultuppdrag inom ekonomi- och skatteområdet, driva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter, resebyråverksamhet med inriktning på arrangemang för bussresor och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Lisbeth Viktoria som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Leif Jörgen som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Persson, Leif Jörgen -Persson, Lisbeth Viktoria .

TETRASTIGMA REVISORERNA Aktiebolag har 556212-0039 som sitt organisationsnummer.