Wawe Invest Nöjesmagasinet AB

Skåne län

Information

556211-1830 är organisationsnummer för bolaget Wawe Invest Nöjesmagasinet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wawe Invest Nöjesmagasinet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Wawe Invest Nöjesmagasinet AB finns i.

Wawe Invest Nöjesmagasinet AB har varit registrerat sedan 1981-07-17 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Wawe Invest Nöjesmagasinet AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Wawe Invest Nöjesmagasinet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wawe Invest Nöjesmagasinet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Wawe Invest Nöjesmagasinet AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-33316 eller genom brev på följande adress:
Fogdarp Strandv. 528, 242 93, Hörby

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av radio-, TV- och videoartiklar och driva handel med värdepapper samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wawe Invest Nöjesmagasinet AB och det är Persson, Gert-Eve Tommy som är född 1950 och har titeln VD, Persson, Gert-Eve Tommy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Nils-Erik Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ohlsson, Nils Göran som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor