Ingenjörsdata Aktiebolag

Skåne län

Information

556210-7010 är organisationsnummer för bolaget Ingenjörsdata Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingenjörsdata Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ingenjörsdata Aktiebolag finns i.

Ingenjörsdata Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-06-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingenjörsdata Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Ingenjörsdata Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ingenjörsdata Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ingenjörsdata Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-120071 eller genom brev på följande adress:
Husarg. 3, 211 28, Malmö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom teknik- och data branscherna samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingenjörsdata Aktiebolag och det är Brandt, Gunnar Stefan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandt, Molly Lise Caroline som är född 1989 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekdal, Bengt Iwe som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,