Caesar & Nilsson Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verktygsslipning och försäljning av verktyg för skärande bearbetning samt mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Caesar & Nilsson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Caesar & Nilsson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1981-06-04 så skapades Caesar & Nilsson Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Caesar & Nilsson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Caesar & Nilsson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556210-1591 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Caesar & Nilsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Caesar & Nilsson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-224202 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Caesar, Hans Jörgen -Nilsson, Bo-Arne Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Caesar & Nilsson Aktiebolag är Caesar, Hans Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Bo-Arne Gunnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Caesar, Marie Susanne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anni Susanne som är född 1959 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.