Plåtteknik i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva tillverkning, montage, försäljning av ventilation, smide, plåt och byggmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Plåtteknik i Malmö Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Plåtteknik i Malmö Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1981-04-15 så skapades Plåtteknik i Malmö Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Plåtteknik i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Plåtteknik i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1981-01-01

556209-7393 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Plåtteknik i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Plåtteknik i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-940166 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Plåtteknik i Malmö Aktiebolag är Svensson, Sven Åke Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Eva-Lisa Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .