Comfort & Protection Anders Lindroth AB

Skåne län

Information

Comfort & Protection Anders Lindroth AB är ett bolag som finns i Malmö. I Comfort & Protection Anders Lindroth AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindroth, Sven Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindroth, Elsebeth Wiktoria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Hjalmarsson, Lars Åke Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Comfort & Protection Anders Lindroth AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Comfort & Protection Anders Lindroth AB på telefon 070-6620084.

Bolaget skall bedriva bearbetning av plastprodukter för källsortering.

Idag är Comfort & Protection Anders Lindroth AB av bolagstypen Aktiebolag.

Comfort & Protection Anders Lindroth AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Comfort & Protection Anders Lindroth AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Comfort & Protection Anders Lindroth AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Comfort & Protection Anders Lindroth AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Comfort & Protection Anders Lindroth AB har 556208-9101 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.