Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är ett av dem. Statusen för Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är att Bolaget är aktivt.

Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är ett Aktiebolag och skapades 1981-01-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn ska trivas.

I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och värdepapper, idka fastighetsförvaltning och fastighetsmäkleri, idka tillverkning och försäljning av trähus och byggkomponenter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-939650.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn är Öhrn, Anders Otto Fredrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Munthe, Vivi Schöning som är född 1950 och har titeln Suppleant, Jansson, Karl Rune Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Förvaltnings Aktiebolaget Anders Örn har 556208-1603 som sitt organisationsnummer.