Technoservice E. Knopp Aktiebolag

Skåne län

Information

Technoservice E. Knopp Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Technoservice E. Knopp Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Technoservice E. Knopp Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Technoservice E. Knopp Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Technoservice E. Knopp Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Technoservice E. Knopp Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ärtholmsv. 197, 216 20, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-137784.

Malmö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Technoservice E. Knopp Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Technoservice E. Knopp Aktiebolag har idag 556207-6553 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Technoservice E. Knopp Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tekniska utredningar och översättningar, försälning av pumpar, pumpbyte och håltagning samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Technoservice E. Knopp Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Knopp, Edith som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Schön, Bengt Ove som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .