Styckningsfirman Gejo Aktiebolag

Skåne län

Information

556207-2933 är organisationsnummer för verksamheten Styckningsfirman Gejo Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Styckningsfirman Gejo Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Styckningsfirman Gejo Aktiebolag finns i.

Styckningsfirman Gejo Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-12-02 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Styckningsfirman Gejo Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Styckningsfirman Gejo Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Styckningsfirman Gejo Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Styckningsfirman Gejo Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-918700 eller genom brev på följande adress:
Knivg. 9, 212 28, Malmö

Bolaget skall bedriva styckning av kött ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Styckningsfirman Gejo Aktiebolag och det är Simicic, Martin som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Simicic, Tanja som är född 1962 och har titeln Suppleant, Björnstedt, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Revisor, Persson, Anders Olof som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,